• Gruppe 10

Min tur til new york

Opdateret: apr. 3

Skrevet af Aske (Advarsel: Meget lang tekst ;)


Det var oktober. Vi skulle til lufthavnen. Det var tidligt om morgenen. Jeg og hele min familie var trætte undtagen min lille bror, han havde spist chokolade. Min storesøster Milla gad ikke at tale til nogen, min lillebror Louie var irriterende, min far var gnaven, og min mor sov. Vi var højest 6 timer på flyet og det var kun til Island. Da vi landede, gik vi på kaffe Cafe. Jeg fik en meget sød muffin. Bagefter skulle vi med flyet til New York.


De første dage, vi var i New York, havde vi det sjovt. Jeg tror det var dag 3 så skulle vi til et nets game. Jeg fik en sort Brooklyn kasket (; Vores hold tabte med 20 point, efter kampen var vi alle sammen trætte. Da vi kom hjem, skulle vi i seng med det samme.

12. oktober var min fødselsdag. Jeg fik masser af gaver. Jeg fik et flot Avengers fly og så skulle jeg puste 9 lys ud på kagen.

Dag 7 skulle vi til en ny lejlighed i Brooklyn. Det var en meget stor lejlighed. Min mormor og min farmor kom også til new York. Dag 9 skulle vi se Friheds gudinden, men vi skulle se den fra en båd. Det var ikke så fedt, men derefter skulle vi ud og købe legetøj. Jeg fik nogle Ironman ting og noget til min ps3.

Dag 10 skulle vi se Empire State Building. det var en lang tur derhen og det tog endnu længere tid i kø til elevatoren. I elevatoren kørte vi i det mindste 100 km i timen. Det gik virkelig hurtigt. Fra toppen kunne man se alt. Det var sindssygt også meget koldt og vi fik heller ikke lov til at tage elevatoren ned det var sådan en lang vej ned. Det var ikke sjovt og så skulle vi også gå hjem.

Dag 13 dagen vi skulle hjem. Vi var allerede kommet til lufthavnen og vi skulle sige farvel til farmor. Hun skulle med flyet til England, vi skulle til Island. Vi ventede på flyet i mindst 3 timer det var helvede. Da vi endelig kom på flyet, så jeg en film som jeg ikke kan huske. Da vi kom til Island, så skulle vi vente 5 timer på flyet. Vi ventede i en cafe jeg fik en alt få sød muffin. Da vi kom på flyet, var det midnat. Da vi kom hjem, var vi alle sammen helt vågne, men vi skulle alligevel i seng. Jeg kunne ikke sove, jeg vågnede op mindst 3 millioner af gange.


Det var min tur til New York og min ni årige fødselsdag.


11 visninger

© 2023 by The Artifact. Proudly created with Wix.com