• Gruppe 13

Min sjove morgen rutine

Skrevet:

4-3-2020 Lukas Sanyang


Så blev det en af de dage igen, hvor man godt ku ha været sluppet fri kl. 15:00. give a hand to onsdag…

Det startede med det sædvanlige, op af sengen kl. 6 om morgen, eller i hvert fald prøve hvis jeg skal sige det. Det meget sjovt, at yngre jeg havde meget nemt med komme op af sengen, i forhold til i dag hvor jeg nærmest skal ha et helt marchorkester, før jeg rør mig ud af flækken. Men i hvert fald, når klokken rammer 6:39 begynder min hjerne endelig at huske at vi skal gør’ os klar til at pakke, men når klokken så rammer 6:44 så opdager man sat’me, at man skal i bad, fordi man er ved at begynde at lugte, som et svedigt afdankede rensdyr, som ikke har fået en kærlig hånd i julemandens workshop, i de seneste 45 år. også begynder alarmklokkerne at ringe, for så har man fan’edme travlt! For så skal jeg lige pludselig ha, morgenmad, tøj på, pakke taske, rede seng, sørger for mad pakke (som primært består af yoghurt), også meget andet crap, at det halve ku’ ha’ været nok. så alt det der skulle ha været en stille og rolig og dejlig morgen, bliv lige pludselig til en akut evakuering fra eget asyl. Men i hvert fald, det går stærkt for sig, og når man endelig er færdig, er klokken 8. Så det super.

18 visninger

© 2023 by The Artifact. Proudly created with Wix.com